
Ambachtelijk taart of gebak bestel je hier
taart

frangipane
Deze heerlijke taart is een klassieker onder het drooggebak. Voor al wie houdt van rechttoe rechtaan!

citroenmerengue
Veruit de populairste taart bij de Bakhaven! Een bodem van brokkeldeeg gevuld met een verrukkelijke vulling van verse citroencrème, afgewerkt met licht gebrande meringue.

appeltaart met speculaas
Deze appeltaart krijgt een extra dimensie door zijn bodem van speculoos en de toevoeging van amandelen. Een feest op zich, maar wil je wat extra, combineer dan gerust met wat vanilleijs.

perentaart
Een stevig perentaartje om vingers bij af te likken. Puur smaak door zijn rechtlijnige combinaties.

cheesecake getopt met krieken
Koud bereide cheesecake met krieken, fris van smaak en een lust voor het oog.

cheesecake met bosvruchten
Koud bereide cheesecake in twee lagen, afgewerkt met vruchtenswirls.

cheesecake met mandarijntjes
Koud bereide cheesecake met mandarijntjes.

manhattan cheesecake
Dit is een klassieker onder de cheesecakes. Rechttoe rechtaan; kortom deze eenvoudige smaken doen deze warm bereide cheesecake volop tot zijn recht komen.

chocolade met gezouten karamel
Warm bereide cheesecake boordevol chocolade, afgewerkt met een licht gezouten karamel.

blauwe bessentaart
Blauwe bessentaart met een vulling van limoencème.

framboos
Frambozentaart met een vulling van limoencrème.

chocolade kokostaart
Deze taart is een feest van chocolade, noten, dadels, kokos, fruit en kruiden.

rum rozijnen
Warm bereide cheesecake met rum-rozijn afgewerkt met een karamel.
vegan
Geniet volop zonder daarbij gebruik te maken van dierlijke producten. Een feest van noten, dadels, kokos, fruit en kruiden. Deze taarten zijn ook lactosevrij, suikerarm en glutenarm. We spreken van glutenarm en niet van glutenvrij omdat ze in een omgeving gemaakt worden waar gluten voorkomen.

blauwe bessentaart

framboos

chocolade kokostaart

sesamkoekjes (v)
koek & cake

shortbread

brownie

citroencake

sesamkoekjes

wafeltjes
bakThuis
Maak van je huis een Bakhaven. Heerlijk, een huis gevuld met de geur van versgebakken koek of taart. Wij maken vers deeg , en u bakt het af! Zo hebt u altijd iets lekkers in huis wanneer er volk komt.

shortbread

kaneelbollen

brokkeldeeg
Ook voor een vers kruimeldeeg kunnen wij zorgen: 'natuur' met citroenzeste, kaneel,.. U kunt de bodem enkele dagen in de koelkast bewaren of langer in de vriezer. Op die manier moet u enkel nog het deeg uitrollen, en kan u direct aan de slag met het bakken van uw taart!